Tarieven

Iedereen rouwt op zijn eigen wijze. Inzicht krijgen in je eigen rouwproces vraagt om begeleiding op maat. Als rouwbegeleider help ik je allereerst om op verhaal te komen. Door mijn begeleiding krijg je inzicht in jouw rouwproces. Samen gaan we op zoek naar de betekenis van hetgeen je bent verloren, zodat je je in staat voelt verder te leven met je verlies. Wie ben jij, zonder hetgeen of diegene die je lief had.

In een kosteloos telefoongesprek onderzoeken we of ik jou kan ondersteunen in het omgaan met je verlies.

Hierna volgt een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen of het klikt en hoe het begeleidingstraject eruit gaat zien.

Een gemiddeld traject duurt 5 tot 7 gesprekken, maar korter of langer is ook mogelijk.

Het intakegesprek vindt bij mij thuis plaats of bij jou als je dat fijner vindt. Voor vervolggesprekken kunnen we ook kiezen voor een wandeling.

     Tarieven

  • Intake:  €80,00 per uur
  • Individueel gesprek: €80,00 per uur
  • Teamtraining op aanvraag
  • Relatie/gezinsgesprek: €90,00 per uur
  • Reiskosten: boven 10 km 0,21 ct per kilometer

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Hierdoor vergoedt de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende zorgverzekering (een gedeelte van) de begeleidingskosten, geheten psychochosociale therapie. Of dat voor jou geldt is afhankelijk van je zorgverzekeraar en hoe uitgebreid je polis is. Meer informatie vind je hier.

Vaak zijn werkgevers bereid de kosten van de hulpverlening te vergoeden. Dit overleg je zelf met je werkgever / bedrijfsarts. Het is gebruikelijk, dat de werkgever en/of de bedrijfsarts daarna contact met mij opneemt om de voorwaarden af te stemmen.

Alle tarieven zijn inclusief voorbereidingstijd en administratiekosten/tijd. Voor een standaard consult wordt minimaal 60 minuten gereserveerd en gerekend. In overleg kan hiervan afgeweken worden.

Indien bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren wordt afgezegd, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Tijdig verzetten van de afspraak is natuurlijk mogelijk.

Heb je vragen over de begeleiding, bel of e-mail gerust.

    Overige voorwaarden

Binnen de wet Wkkgz is vastgelegd dat hulpverleners een klachtenfunctionaris moeten aanstellen en moeten zijn aangesloten bij een door de wet erkende geschillencommissie. Via de beroepsverening NFG is dit voor Rouwinzicht geregeld. (zie NFG.)

Voor het privacyreglement van Rouwinzicht klik hier.